woensdag 10 oktober 2012

Pretpost

Soms heb je opeens het gevoel dat je iemand 'moet' verrassen. Waarbij er natuurlijk geen sprake is van moeten, maar het idee zich gewoon zo vast in je hoofd heeft neergeplant, dat je ook niet anders meer kunt en wilt.

Zo had ik dat van de week. Ineens was ik allemaal leuke dingetjes voor iemand bij elkaar aan het zoeken. Een beetje van dit en een beetje van dat. Hoe langer ik het idee in mijn hoofd had, hoe meer er ook bij kwam.
En nu is het een enveloppe vol pretpost geworden.


De persoon die het krijgt is jawel, jawel, lezer van mijn blog en kan volgens mij best een opkikker gebruiken.

Welke naam zou er toch op het etiket geschreven worden straks....?

5 opmerkingen:

 1. Ik ken het gevoel... grappig!
  Degene die de post gaat ontvangen zal er vast superblij mee zijn!
  Maarreu.... misschien kun jij even op mijn blog gaan kijken??? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de foto even vergroot. Echt gave enveloppe! Jouw idee is een idee om na te apen. Iemand blij maken met pretpost!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en de naam van de gene op de envelop was dan toch écht de mijne!! Wát een ge-wel-di-ge verrassing! Tjonge, nog steeds denk ik: mag ik dat écht allemaal houden??? Ik zat nog te zoeken naar een briefje wat ingevoegd zou zijn van: "maak er maar wat mee, dan wil ik de rest weer terug!"
  Ik kan wel janken. Niet van de spulletjes, maar van de liefde die eruit blijkt!! Je bent een super meid, en ik houd van je! Maree, dit is jouw gave voor de mensen. Goed gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o en trouwens, dat stempel van me-maree is echt briljant!!

  BeantwoordenVerwijderen