woensdag 3 oktober 2012

Floppen

Nu ik begonnen ben met de verkoop van enveloppen, zie ik ook daadwerkelijk overal enveloppen in. En ik struin ongegeneerd de oud papier-bak van mijn ouders door. Wat zie ik daar? Een oude atlas... neeeeee!
Vis-vis...
Met een mesje zijn even later alle kaarten uit het boek gesneden. Daar kun je nog eens leuke enveloppen van maken! Net als van oude muziekboeken trouwens. 
13 opmerkingen:

 1. Ook héél leuk! Tijd om de kringloop af te struinen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo balen dat ik zelf geen enveloppen zag in die atlas. Hoe kon ik zo dóm zijn... tja de eerlijke vinder.. gelukkig kon ik nog iets redden van de pret, alleen moet ik er nog iets mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen wat lastig muziek maken, wel leuk om iemand op die manier een persoonlijk liedje toe te sturen (moet hij alleen wel doorhebben dat het om de envelop gaat en niet de inhoud ervan ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt helemaal de smaak te pakken! leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat leuk. Zet je de foto''s op Pinterest?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou niet zo van Pinterest, 't is voor mij een beetje een overkill aan ideeen. Weet ik niet meer waar ik moet kijken... ;-)

   Verwijderen
 6. ik wilde je net tippen over dit idee. Moet je even kijken bij bezigenblij.blogspot.com die heeft precies hetzelfde idee. Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! 'k Zal er eens kijken!

   Verwijderen
 7. hè ja, leuk zeg! We hadden inderdaad dezelfde gedachte;)
  Wat zullen die postbodes blij worden van al dat vrolijke spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, supermooi! Loopt je verkoop een beetje?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb dit schooljaar de schriftjes van de zoon gekaft met een wegenkaart van Schiedam-Rotterdam (deze Belg woonde daar in een ver verleden en ik kon het maar niet over mijn hart krijgen de wegenkaart weg te doen). Het ziet er ongeveer hetzelfde uit als jouw prachtig mooie atlasenveloppen.
  Mijn zoon is er superblij mee! Niemand heeft zo'n leuk gekafte schriftjes in zijn klas. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen