donderdag 20 juni 2013

Het is zover!

Ja hoor, vandaag is het zover: de uitslag van mijn eerste give away. En wat voor één. Ik was heel benieuwd hoeveel aanmeldingen ik zou krijgen. Het zijn er in totaal 11 geworden. 

Ik was blij dat ik niet hoefde te kiezen. Bij de aanmeldingen zaten verhalen van mensen die het moeilijk hebben. En het voelt raar om daar tussen te moeten kiezen. Daarom heb ik het op de ouderwetse manier gedaan in het vertrouwen, dat daar de persoon uitkwam, bij wie deze enveloppe moet belanden.

En dan nu: de aandrager die gewonnen heeft! En dat is.........

... met dank aan mijn lieftallige echtgenoot die voor even mijn assistent was.

Jos, gefeliciteerd! Je krijgt van mij een email om te zorgen dat de enveloppe ook echt aankomt bij de persoon die jij hebt aangedragen! (en natuurlijk krijg je zoals gezegd zelf ook een kleinigheidje)

Iedereen bedankt voor het meedoen. En wie weet heb ik je aangezet, om de persoon die je aangedragen hebt, zelf te verrassen, bijvoorbeeld met een gezellig kaartje of een lief mailtje. 

10 opmerkingen:

 1. Proficiat Jos!

  Ik vond het echt een heel leuke actie om iemand die je dierbaar is op te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog regelmatig aan jouw idee moeten denken...zo'n mooi gebaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk voor Jos, dat ze is uitgekozen, tussen alle papiertjes vandaan. Nee zoals je schrijft, lijkt het me geen eenvoudige keuze om na het lezen van de aanmeldingen iemand er uit te pikken. Maar je hebt het zo goed opgelost en dankzij de hulp van je man.

  Ik wens de persoon die het pakketje ontvangen mag enorm veel plezier en mee en ook Jos, die ook een verrassing zal krijgen.

  Goed weekend.
  Liefs
  Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superblij dat ik gewonnen heb en dat iemand anders die het verdiend wordt verrast met een pakketje! Super actie, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dames, ontzettend bedankt voor het verrassingspakket. Dat kwam echt heel onverwacht en bracht weer even glimlach op m'n gezicht. Ik heb genoten van het uitpakken. En ga er zeker iets leuks van maken. Dank Jos en dank Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan, Sacha. Blij dat we je konden verrassen! Veel plezier ermee!

   Verwijderen