maandag 3 juni 2013

Hartjes van kralen

Met een aantal vrouwen zijn we druk bezig om leuke kleinigheidjes te maken, die we kunnen verkopen op een markt. De opbrengst van de markt gaat naar een project, waarbij jongeren op reis gaan naar de Oekraine. Zondag maakte ik een decoratiehartje en twee sleutelhangers. Ik had er veel meer gemaakt als mijn houten kralen niet op waren, want het was een heerlijk karweitje.. maar ja...zo gaat dat...!


Zelf maken? Neem een stuk ijzerdraad, draai in het midden een oogje en vorm de beide einden om tot hartje naar beneden. Rijg er kralen aan, zorg dat je links en rechts evenveel kralen doet. En draai met een tangetje onderaan de ijzerdraadjes weer om elkaar heen. Even afknippen, lintje door het oog en daar issie dan!


5 opmerkingen:

 1. leuk hoor. Wist je dat E. dat ook doet? Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief ziet het eruit. Die sleutelhangers zijn ook leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als jij het uitlegt, klinkt het altijd zo makkelijk, maar bij mij lukt het meestal helemaal niet. Het ziet er wel heel schattig uit, vooral die sleutelhangers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk heel simpel. Met een geweldig resultaat. Je kunt ook geloof/hoop/liefde maken misschien? In symbolische kleuren :-)

  BeantwoordenVerwijderen