vrijdag 7 juni 2013

Decoratief op tafel

Al een poosje miste ik een leuk bakje voor op tafel. Zo'n decoratief bakje. Of gezelligheidsbakje.. of hoe je het maar noemt. Laatst ging ik plantjes halen bij het tuincentrum en omdat ik nog een bon had, bedacht ik dat ik wel eens wat leuks kon kopen.

Ik vind het altijd lastig om zelf te bedenken wat er leuk is bij elkaar, dus ik heb in het tuincentrum wat rondgekeken en kwam zodoende thuis met een paar kaarsen en een heleboel ideeen. En dan heb je toch ineens veel meer in huis dan je zelf denkt (letterlijk en figuurlijk :) ) 

Het bakje lag op zolder, het glazen flesje is nog van een vakantie; ik nam het mee omdat ik het zo mooi vond, het hartje hangt al een poosje in de kamer, de knikkers heb ik een keertje gekregen bij een gala en voilá: ik ben (weer) een tevreden mens.


7 opmerkingen:

 1. En dat met maar een paar dingen! Heel erg leuk weer. Je bent weer helemaal in de blogmood of niet? Kan je niet ook een blog voor mij maken, ik bak er niks van deze weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er gezellig uit. IK heb dat ook altijd als ik in een tuincentrum loopt. Je ziet er allerlei ideeën en bedenkt dat je nog van zulke spullen gewoon thuis hebt liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er gezellig uit zeg! Grappig hè, dat je voor zoiets leuks vaak maar een paar dingetjes nodig hebt?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. helemaal leuk... en de kleuren kleuren mooi. groetsels van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb je heel leuk gedaan zo. Grappig he, dat dan ineens blijkt dat je het meeste gewoon zelf al in huis hebt en je alleen maar een idee hoefde op te doen.
  Super leuk
  Knuf
  Wil

  BeantwoordenVerwijderen