donderdag 23 mei 2013

Papierquilt


Zomaar een knutsel op zomaar een zondag. Het moest makkelijk zijn, en hoefde niet mooi en volmaakt. Kijk, dat is best wel eens goed, om op die voorwaarden te gaan zitten knutselen. Nog geen idee waar ik hem voor zal gebruiken (want dat is dan wel weer een voorwaarde, dat voelt wat nuttiger), maar ik bewaar hem rustig tot ik hem een keer opeens 'herinner' en bedenk dat íe nu wel van pas komt.....

6 opmerkingen:

 1. Vaak is het al heerlijk om met materialen bezig te zijn. Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem leuk. Ik ben benieuwd waar je hem uiteindelijk voor gaat gebruiken... er zullen vast wel dingen zijn, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat enorm leuk heb je dat gemaakt.
  Ja, soms is dat gewoon heerlijk om zo maar even te freubelen, even lekker bezig te zijn zonder echt ergens die voor te moeten doen, en dan ineens, komt het doel waarvoor die dienen kan, van zelf op de proppen.
  Groeten Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super... ik heb zoiets eens in een winkel gezien op een grotere ondergrond...(geplakt op "linnen", zou ook op een oubollige weggooi linnendoek kunnen) en in die winkel kostte het een boel geld.
  (kunst en klieder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoe groot is ie? Dat heb je er niet bijstaan.
  Je kunt op die manier ook leuke kaartjes maken. Leuk idee, wij hebben wel eens bedacht om zo een kamer te behangen. nooit gedaan, want het is een hele klus, maar zo kan het ook.

  BeantwoordenVerwijderen