vrijdag 10 mei 2013

Boekje van bierviltjes


Al heel lang lag het idee te sudderen hier rond mijn bureau: een boekje voor mijn moeder. Halve bierviltjes, uitprobeerbierviltjes en "affe exemplaren" waren een doorn in mijn oog, omdat ik een probleem had en dus niet verder kwam...
Hoe maak je er nu gaatjes in, zonder het hele project te verpesten. Gaatjestangen hadden niet geholpen en uiteindelijk vond ik de oplossing hier. Toen kon ik ineens het hele boekje afmaken en was het toch nog klaar vóór moederdag! Ik heb er van geleerd. Volgende keer ga ik eerst nadenken over hoe ik het boekje kan inbinden, en daarna vul ik de bladzijdes pas.

Voor meer foto's kun je hier kijken.

7 opmerkingen:

 1. Leuk, ik volg je moeder ook dus had het daar al gezien. Echt een superleuk cadeau en wat een handige oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden! Was je moeder vast blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk!!!!!!!!!!!!!!
  Complimenten hoor.
  Groetjes
  Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Maria! Mooie oplossing! Ik zag hem bij je moeder voorbij komen, is erg mooi geworden en wat een prachtig cadeau! Fijn weekend,
  Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, ik dacht even: hoe kan dat nou, ik dacht dat ik iets origineels (voor zover dat nog kan...) had bedacht, tot ik zag dat je link naar ons eigen blog verwees! Superleuk!!!!
  en wat een leuk idee om zo'n boekje/kadootje te maken, het is heel mooi geworden.
  groetjes, Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is nooit leuk, he, als iemand hetzelfde idee lijkt te hebben als jij. Gelukkig niet het geval dus. Ik was ontzettend blij met jullie oplossing voor mijn probleem ;-)

   Verwijderen