donderdag 16 juni 2011

Post (2)

Ik was bezig mijn blog over post te schrijven, de vorige keer, toen de postbode langskwam. Nou ja, niet dat hij aanbelde, maar precies zoals ik het zeg, hij kwam lángs. Regelmatig zit ik achter mijn tafel, naast het raam en zie ik hem langskomen. Ik kan dan niet rustig blijven werken, maar móet kijken of er leuke post bij zit. Zo ook deze keer. Zodra ik het karretje zag, was mijn nieuwsgierigheid gewekt. En het 'het zullen wel weer rekeningen zijn'-stemmetje negerend, liep ik naar de hal. Een brief! Voor mij! Na de vorige blog weet je hoe blij ik er van word en dat was dus ook nu het geval. Alles moet wijken wanneer er post is! Ik maakte de enveloppe open en trof het volgende aan:

Eh... ja... Aan het handschrift te zien, was het een brief van mijn zus. Maar met lezen zou ik nog even moeten wachten. Er was geen sleutel aangebracht in de brief, dus ik ben wel een poosje bezig geweest met ontcijferen.


Een leuk ideetje als je eens iemand wilt verrassen die tijd over heeft, bijv. in het ziekenhuis ligt of rust moet houden. Een puzzeltje, maar dan met een persoonlijke boodschap!

2 opmerkingen:

  1. Zo nou ben ik echt nieuwsgierig wie dat geweldige idee én had én heeft uitgevoerd.! Fantastisch wat een werk...

    BeantwoordenVerwijderen