Nog steeds geen wasmiddel hier. De lege emmers staan leeg te wezen op een plekje in de kamer. Maar toch heb ik gisteren weer iets gedaan wat ik nooit zou doen in "gewone" tijden, omdat ik niet zo'n baktype ben: ik heb Zeeuwse bolussen gebakken!
Er ging van alles mis. Het deeg was te plakkerig en later te droog, ik had suiker deels door het deeg gekneed. En de handdoek die ik gebruikte om het deeg mee af te dekken (om te laten rijzen) was blijkbaar te nat geweest. Toen ik kwam kijken, lagen er zompige deegballetjes in een laag suikerwater.
-je snapt nu dat ik geen baktype ben-
Maar ik versaagde niet, en heb gewoon het proces afgemaakt. Ze zijn iets te krokant geworden, maar mierzoet, zoals het hoort, en volgens M. magnistueus! ;-)
Jaloers! Ik wil er ook eentje. Vroeger aten we die elke zondag. Ze moeten echt zoet zijn en dat krokante geeft niet. Doe je hem toch even in de magnetron? Wel een bordje eronder, haha.
BeantwoordenVerwijderenziet er zó lekker uit! Daar ga je van smullen.
BeantwoordenVerwijderen