donderdag 5 december 2013

Postvriend.nl

Van de week zag ik op televisie een geweldig initiatief voorbij komen. Ik kan het niet laten om een blog aan te besteden. Het gaat om www.postvriend.nl
Dit is een initiatief van Anneke. Zij heeft een systeem bedacht om mensen die lang ziek zijn, of op andere manier aardig van de wereld zijn afgesloten, regelmatig post te bezorgen.

Op de website kun je je opgeven als postontvanger of postverstuurder (of allebei). Dus zit je enorm in de put en al heel lang werkloos thuis? Of kan je op een andere manier wel een opkikker gebruiken: ga naar de site! Ook als je het leuk vind om andere mensen een hart onder de riem te steken: bezoek de site eens.

Mijn complimenten voor Anneke, die uit iets moeilijks (chronisch ziek zijn) iets heel moois heeft bedacht!

4 opmerkingen:

 1. Ja ik heb een keer een intervew met haar gezien op tv... volgens mij bij de eo.
  Fantastisch... ik wist niet meer hoe haar organisatie heette..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Maria!
  Wat een ontzettend leuke brief kreeg ik vanmiddag van je!
  Gezellig aan de keukentafel gelezen en vervolgens achter de computer gedoken en naar www.memaree.blogspot.nl gesurft. En nu zit ik dus hier :-).
  Hopelijk heb je mijn brief ook gekregen :-) Bedacht me zonet dat je mijn versierde envelop niet hebt gekregen.... balen ik had er zo mijn best op gedaan. Maar Kris heeft mijn brief natuurlijk in jou eigen envelop gedaan. Nou ja. De volgende brief ( als je dat tenminste leuk vindt) komt wel versierd bij je aan.

  BeantwoordenVerwijderen