maandag 23 december 2013

Kerstversiering

Wij hebben geen kerstboom.  Eigenlijk is dat gewoon een stukje gemakzucht. Eerst moet dat ding gekocht en vervoerd worden, dan versierd. Vervolgens moet dan ook nog de vloer schoongehouden worden van naalden. En tenslotte moet ie ook weer weg. Hmmm, nee hoor, dat hoeft van mij niet. Het scheelt dat M. En ik er allebei hetzelfde over denken.

Maar dat neemt niet weg dat ik zo na sinterklaas toch de kriebels krijg van het moeten. Natuurlijk is het gezellig om je huis feestelijk aan te kleden. Maar ik heb als het 'moet' vaak weinig inspiratie. Dan begint het afwegen van of ik niet kies voor simpel en gewoon weer wat versiering aanschaf. Of zal ik het toch doen met alles wat al op zolder ligt? 

Op een vrije zaterdagmiddag ben ik toch de uitdaging maar aangegaan om een ouderwets kerststukje te maken. Wat takken gehaald en een stuk steekschuim.
De vraag is altijd of het lukt. 
Oordeel zelf, zou ik zeggen.......2 opmerkingen:

 1. Mooi! En leuk ook dat je er zelf ook opstaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk toch...! inmiddels heb ik ook versiert, toch wel hoor... Er staat een kersttak met sterretjes en denappels...In mijn houtstronk hangen kerststerretjes.. en ik heb een grote glazen vaas gevuld met kerstballen. (nu bij de kringloop; een boodschappenmandje vol kerstballen (zelf uitzoeken) kost 1 euro...!)
  Daar kun je nog eens een vaasje voor vullen he!
  Enneh...Elianne heeft op de inloop een mooi kerststuk voor me gemaakt.
  Die van jou is heeeeel leuk ...Ook daarin ben je gewoon dus goed.

  BeantwoordenVerwijderen