zaterdag 8 december 2012

Vriendinnen

We hebben uitgerekend dat we elkaar nu 15 jaar kennen: mijn HAVO-vriendinnen en ik. En al die tijd spreken we ongeveer twee keer in het jaar af, om weer helemaal bij te kletsen. Lief en leed wordt zo gedeeld. Inmiddels zijn we allemaal getrouwd en er zijn al een aantal kids geboren, bij twee van ons. 
Het is altijd weer leuk om elkaar te zien en te spreken. En sinds een jaar of twee hebben we daar een leuk element aan toegevoegd: we nemen elke keer voor de anderen een cadeautje mee. Gewoon een gezellig kleinigheidje. Het is altijd feest!

Een paar weken terug was het weer zover. Inmiddels ben ik op gespitst als ik in leuke winkeltjes loop, om even voor hen rond te kijken. Na het inpakken zag het er zo uit:


En dan stap je in de auto (heel gezellig werd ik opgehaald door A.) en reis je een heel eind. We wonen namelijk niet meer zo dicht bij elkaar in de buurt. Maar wat is het dan weer gezellig!
Thuis gekomen heb ik de gekregen cadeautjes bij elkaar gelegd voor een foto. Allemaal verwendingetjes; een bruistablet voor je voeten, een luchtje, een chocoladereep, een tijdschrift, een boekje over cupcakes bakken.... Het lijkt wel sinterklaas!


Meiden, ik weet dat jullie mijn blog lezen, dus ik kan gewoon hier zeggen: het was supergezellig weer! Op naar maart! ;-)

7 opmerkingen:

 1. wat leuk dat jullie blijven afspreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk om contact te blijven houden, en met die lieve cadeautjes helemaal een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn fijne momenten waar je energie van krijgt. Zo kun je weer een tijdje verder of niet soms?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk bedankt voor het delen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat enorm leuk en dan het item er bij, super knus hoor.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig... ik weet hoe jullie hiervan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen