maandag 17 december 2012

Meedenkers

Daar kan ik helemaal van opkikkeren: meedenkers. Mijn schoonmoeder is ook zo iemand. Als ze iets tegenkomt, wat jou plezier kan beleven, dan neemt ze het voor je mee! En zo belde ze even geleden of ik ook wat had aan een boek uit de kringloop, met platen van de aarde, gefotografeerd uit het heelal. Mooi papier voor enveloppen.

Ik was helemaal blij! Het zijn prachtige foto's, uit een ietwat gedateerd boek. Dus verknippen mag ;-) Kijk eens wat een mooie enveloppen je ervan krijgt:

6 opmerkingen:

 1. leuk zo'n schoonmoeder. Mijn schoonmoeder spaart mee voor mamma's kunstwerken. mamma krijgt steeds een tasje met spul van haar mee, leuk leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van haar. Mijn schone moeder denkt ook wel eens met me mee maar dan net de andere kant op hahah. Die enveloppen zijn heel erg leuk geworden! Die kun je altijd wel ergens voor gebruiken. Ik heb laatst van iemand enveloppen gekregen gemaakt van kinderboeken en daar geef ik nu gepimpte haarclipjes enzo in.
  Een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt handig. Je hebt van die moeders ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kun je hier blij van worden. Pas bij de kringloop een oude bosatlas op de kop getikt. Ook hier in de ban van enveloppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je boft met die schoonma van je. Leuk zeg... Ze heeft in ieder geval ook ruimtelijk inzicht.

  BeantwoordenVerwijderen