woensdag 13 juni 2012

Vakantiepret

Al direct toen hij uitkwam, had ik hem zien liggen: Het vakantieschrijfboek van de Flow. Ik lees de Flow regelmatig en zo'n vakantieschrijfboek leek me wel wat. Er zit veel schrijf- en plakruimte in, die al tijdens de vakantie gevuld kan worden. Juist dat gegeven vond ik handig! Ik neem altijd van alles mee van vakantiebestemming, tot aan bonnetjes toe, maar van het inplakken komt thuis vaak niets meer. 
Omdat ik hem wat prijzig vond, had ik al heel bescheiden afstand gedaan in mijn hoofd. "Het is natuurlijk leuk, maar ook luxe"; "niet alles wat je wilt, moet je ook hebben", dat soort gedachten.
En toen was 't ie deze week opeens in de korting. Ja, toen kon ik hem niet meer laten liggen...

Eenmaal thuisgekomen, bedacht ik dat ik hem wel móest inpakken voor mezelf. Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook zodat ik hem niet van tevoren al helemaal bekeken zou hebben. Dus ik ging aan de slag met papier. 


 
En toen bedacht ik ineens dat één van mijn zussen mij vorige week had gebeld. Dat ze een verjaardagscadeautje voor me had, en dat ik het bij haar moest komen ophalen vóór de zomervakantie, omdat ik het anders niet meer kon gebruiken....

.... en ja hoor, ze kent me goed: ze had het Flow Vakantieschrijfboek voor me gekocht!


5 opmerkingen:

 1. Hai Maria!
  En ja, nu heb je er twee! Dat wordt flink schrijven, plakken en tekenen deze zomer! Ik heb hem voor het eerst niet gekocht... Uit zuinigheid, maar ook omdat hij te dik, te zwaar en te groot is om hem dit jaar in mijn rugzakje mee te nemen!
  Fijne dag,
  Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik vond hem ook te duur! NU kun je er twee jaar mee doen! Wel speciaal hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig... ik hoorde het van Elianne.
  tja. Er is vast wel een fantasievolle oplossing voor 2 van die dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou moet je noodgedwongen twee keer op vakantie
  groetjes kristl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou die van mij kon gelukkig terug naar de winkel... en heel veel plezier ervan... maak hem niet TE privé want ik wil hem naderhand natuurlijk wel ff bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen