woensdag 6 juni 2012

Dagje Amsterdam

Al ver van tevoren hadden we een dagje Amsterdam gepland, mijn lief en ik. En laatst was het zover! Wij met de trein die kant op. Van tevoren had ik een heel papiertje volgeschreven met leuke plekjes, leuke winkeltjes en leuke eettentjes: helemaal leuk ;-). Dus dat zou goedkomen. 
Natuurlijk kwam ik er in de trein achter dat ik het papiertje op mijn bureau had laten liggen. Tsja, dat is een bekend trekje, laten we maar zeggen. 


We hebben heerlijk genoten van de dag! Het was goed weer en Amsterdam is natuurlijk een bijzondere stad. Wel opmerkelijk dat er omwille van toeristen dingen in Amsterdam te zien zijn, die door moeten gaan voor typisch Hollands, terwijl je ze in de rest van Nederland niet ziet... Maar dat resulteerde in het feit dat ik m'n ogen uit heb gekeken! 


Hieronder een paar foto's van "Beadies", een kralenwinkeltje, dat zeker een bezoekje waard is. Je vindt ze op Huidenstraat 6 en online zijn ze hier te vinden.

2 opmerkingen:

  1. ha ha... hoezo vergeten briefje. Ik heb er iets op gevonden.. Gelijk als ik zoiets schrijf, meteen in mijn tas. tja en dan nóg gaat het mis.
    Heerlijk he, al die winkeltjes in A´dam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, dat winkeletje is echt leuk! Balen hè, zo'n vergeten briefje. Maar misschien herinnerde je nog wat er op stond?

    BeantwoordenVerwijderen