vrijdag 6 maart 2015

Bloemen!

Vandaag was ik zoals gezegd van plan om wasmiddel te maken. Nu is het zo dat ik er heel veel zin in had, maar dat het nu al middag is en er nog niets van is gekomen. Dat is zo heerlijk! Zodanig bezig zijn, dat zelfs de dingen die je wilt doen, nog even moeten wachten. Vanmorgen heb ik uitgebreid zitten bellen met één van mijn zussen. Een koffievisite, zeg maar, maar dan over de telefoon. En dan vliegt de ochtend voorbij.

En nu staat er nog steeds genoeg op mijn lijstje om de dag mee te vullen. Zo komen we er wel. Eigenlijk is het een heel bevoorrechte positie: dat wat je wilt doen, kan, maar hoeft niet. In mijn geval zijn er geen urgente dingen meer. Lukt het niet, dan niet. Moet ik even liggen, dan ga ik even liggen. Heb ik zin in taart, dan haal ik taart. (Nee, eerlijk, het is bij die ene keer gebleven!)
En ik ben ook zo blij met M. Gisteren nam hij een bos bloemen mee voor mij. Omdat het de onjaardag was van ons kleintje. Ik zat net een beetje beteuterd te wezen van de dag, moe, zat, en heel zwanger en toen kwam hij met de bos binnen. Ik kan je zeggen, dat dat zoveel helpt!

Al met al ben ik dus een heel gezegend persoon. Een blij mens! Blijheid en dankbaarheid!

PS. Ik heb vorige week overigens ook zo'n leuke prijs gewonnen. Daarover later meer.

8 opmerkingen:

 1. Mooie bloemen! Wat is die Maurits toch een lieverd!
  mama

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met het wachten. Leef met je mee. (3 keer "wacht-ervaring")
  Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je maakt mij ook blij en dankbaar... liefs mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en M maakt me ook blij en dankbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie bos!!
  En je wachten wordt beloond :)
  Dikke zoen, Dorien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel een mooie bos! Hoop dat het wachten gauw voorbij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat lief! En wat heerlijk dat je zo kunt koffie-visite-bellen met een zus die té ver weg woont. Misschien wil ze dat wel vaker...;-)

  BeantwoordenVerwijderen