zaterdag 8 februari 2014

Kalender

Al bijna een jaar lag hij te wachten, mijn kalender. Ik had op gezellige papiertjes persoonlijke foto's geplakt, met daarbij op elke pagina een maand. Zelfs de verjaardagen waren al ingevuld.

Maar dan... de drempel: er moest nog een mooi ophangsysteem aan. Het moest er toch wel goed uitzien, omdat ik er best wel wat tijd in had zitten. En dan moet het ook gelijk goed zijn! In eerste instantie wilde ik er zelf gaatjes in maken, maar na wat nadenken vond ik dat toch niets. Ik wilde er een echte kalender van maken, met ringband en haakje. Typisch mij, om het dan te laten liggen. Want het opzoeken van een kopieerbedrijfje, en er langs gaan, daar moet ik me dan echt toe zetten. 

In de kerstvakantie besloot ik wat projectjes af te ronden en ik zette door. En daar is tie dan! Nu hij hangt (in de keuken) ben ik toch wel een beetje trots als ik hem zie!3 opmerkingen:

 1. Nou, je bent echt niet de enige die zich ertoe moet zetten om dat soort klusjes te doen hoor! Goed dat je doorgezet hebt want deze kalender is niet "van echt" te onderscheiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super... Wat is ie mooi... Enneh dat uitstellen heb je niet van een vreemde. Ik ben ook wat projectjes aan het afronden met de braderie in mijn achterhoofd...
  Ik wil gauw een keer in het echt je kalender bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is super geworden. En elke maand een nieuw feestje aan je muur :).

  BeantwoordenVerwijderen