woensdag 22 januari 2014

Vier de dag!

Vanmorgen had ik echt zo'n "het is een lege zaterdag in het voorjaar met veel zon"-gevoel. Ken je dat? Zo'n dag waarop alles nog mogelijk is, maar tegelijk al vaststaat dat het een stralende dag wordt, met liefde, vrolijkheid en vol van genieten.
Niet echt kloppend om op een grijze januaridag zo'n gevoel te hebben... maar soms heb je dat. Eigenlijk had ik helemaal geen zin om dat los te laten en toe te geven aan grijsheid en sleur. Dus ik dacht: ik ga deze dag gewoon vieren! Daar wordt hij vast leuker van!

Direct zijn er stemmetjes in je hoofd:
ja maar, vieren? Met wie dan? M. is de hele dag aan het werk en moet vanavond ook weg.
ja maar, dan heb je ballonnen opgehangen en dan?
ja maar....

Maar niks.
De dag is er en ik kán hem vieren. Zo meteen eerst maar eens naar het tuincentrum, en wie weet even wat taartjes in huis halen. En vanavond natuurlijk lekker eten. (dat komt goed uit, want dat stond toch al op de planning). Slingers ophangen. Misschien ballonnen als ik die nog heb.
Je mag me voor gek verklaren, maar ik wed dat ik er vrolijk van wordt.

En wie weet jij ook wel. Ik ben benieuwd of ik iemand kan overhalen om het gewoon eens te doen...!
En zo ja, dan hoor ik graag hoe het allemaal gelopen is.


4 opmerkingen:

 1. Leuk! Veel plezier met het vieren van deze dag! Sommige dagen zijn er gewoon om van te genieten! Helaas kan ik er niet aan toegeven i.v.m. tentamens, maar zou graag met je mee doen ;-)
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh. je maakt mijn dag al tot een feestje door dit blogpostje...HEERLIJK. Ik heb m luidruchtig aan papa voorgelezen en die schiet in de lach....
  DANK, DANK

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vier het met gezelligheid. Leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en? heb je het ook écht gedaan? Want ik vind het superstoer. ik heb het ook wel eens gedaan.Maar dan zónder ballonnen. Het helpt echt, en daarom ben ik heel trots op je mrie!

  BeantwoordenVerwijderen