maandag 16 mei 2011

Post!

Er moet me iets van het hart. Daar moet je altijd direct naar luisteren, alles uitstellen wat je wilde doen en eerst je hart luchten. Zeker in momenten van woestijnheid, als er maar weinig van-het-hartige dingen zijn! Dus ik heb mijn bruiloftsvoorbereidselen, die naast mij liggen even laten liggen om dit blog te schrijven.


En het gaat over .... post!


Gister bedacht ik hoe belangrijk post kan zijn. En dan bedoel ik echte post. Kijk, ik beken eerlijk,  dat ik zelf ook heel gemakkelijk een mailtje stuur, of een krabbel op hyves zet. Dat is hoe het tegenwoordig gaat. En ook dat is fijn, want iemand neemt even de moeite. De vraag is alleen: hoeveel moeite is dat nog? Als je op hyves ziet dat iemand jarig is, is de automatische vervolgstap even een krabbel zetten "gefeliciteerd!! Leuke dag daar!!" En klaar is kees. Natuurlijk is dat meer dan niets. En daarom maak ik er ook gebruik van. Het komt gewoon voor dat je het zo druk hebt, dat je iemand vergeet een kaartje te sturen.


Maar nu de echte post: het is een verrassing! Er is iemand die aan je denkt. Je leventje reikt zich niet alleen uit tot de muren van je eigen huis, maar ergens anders is een persoon, die vindt, dat jij moet weten dat er van jou gehouden wordt. En dat maakt je zo blij.


Toen ik daar gister over na dacht, bedacht ik hoe makkelijk het kan zijn om mensen een hart onder de riem te steken. Via deze blog dan ook een oproep om deze week een kaartje te sturen aan iemand die het kan gebruiken. Ik ga er vanuit dat elk persoon wel iemand kan bedenken die dit nodig heeft. Dan hebben we met elkaar een heleboel mensen in elk geval eventjes blij gemaakt.....


Ook deze blog wordt vervolgd!

2 opmerkingen:

  1. dat is een heeeeeel goed idee; ga ik uitvoeren. mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoe kom je nou toch bij het idee van post?? Daar doen toch alleen maanmannetjes nog aan? En eh...juist die post kost zoveeel tijd om te ontcijferen enzo...
    Maar okee, als je het dan echt belangrijk vind zal ik wel eens even gaan bedenken wie ik een kaart of een brief ga sturen..
    doe ik anders echt noooooit namelijk.gniffelgniffel.

    BeantwoordenVerwijderen