maandag 29 september 2014

Verrast!


Daar ben ik dan weer eens. We hebben de zomer achter ons gelaten en alles loopt weer. Voor ons het begin van een nieuwe tijd! We verwachten een minimensje en zijn er heel gelukkig mee. 

Ook ben ik 30 geworden. We hebben een fantastische dag gehad, met een nasleep: mijn lief heeft geregeld dat ik het hele jaar door zo nu en dan post krijg! Van mijn verjaardagsgasten. Om er een echt feestjaar van te maken. Supergaaf!

Van de week werd er bijvoorbeeld een pakketje bezorgd van een vriendin. Met voor elke dag van deze week een pakje. Het ziet er zo gezellig uit, dat ik het haast jammer vind om ze uit te pakken!

Al met al voel ik me een gezegend mens. Je zo geliefd weten, zoveel lieve mensen kennen en weten dat er nóg eentje bij komt.... Dat is heel wat waard!
3 opmerkingen:

 1. wat is dit een leuke verrassing. Gaaf om telkens weer een kaart te krijgen, maar op deze manier is het nog leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maria! Omdat ik veel meer op facebook actief ben dan op blogger, ben ik niet meer zo bij de tijd merk ik wel. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap, sterker nog... het kindje kan al bijna komen lees ik verderop! Je zult het soms niet makkelijk hebben maar jouw familie trekt je er wel doorheen... wat een fijn gegeven! Geniet en luister naar je gevoel. Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Nicole, wat leuk! Dank je voor je reactie!

   Verwijderen