donderdag 3 oktober 2013

Herfst!

Zodra het seizoen weer een beetje kantelt, krijg ik de kriebels. Ik verander ons interieur niet zo vaak, maar daarom vind ik het des te belangrijker om met een nieuw seizoen een nieuwe decoratie te verzinnen. En da's niet altijd even makkelijk.

Toevallig moest ik deze week op een plek zijn, die omringd was door bos. Na de afspraak ben ik heerlijk wezen rapen in het bosgedeelte. En dan is je decoratie zo klaar! Kom maar op met de herfst!

Leuk he, die diversiteit in de natuur!


Met een paar denneappels en kastanjes ziet het er weer heel anders uit!Jammer dat ze niet de hele herfst zo groen zullen blijven...


6 opmerkingen:

 1. Gaaf!!!! Ik ben vooral helemaal weg van die (home)letters, zo'n simpele verandering en het oogt totaal anders. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed zeg..mooie kleuren. En zo simpel? Eenvoud? Oog voor kleine dingen om je heen? En prachtige foto's, ook daar heb je oog voor. Wordt fotografe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vandaag ook de eerste kastanjes geraapt, morgen gaan we (nou ja...ik dus zelf denk ik) spinnenwebben maken zoals op de basisschool vroeger.
  Geniet van je herfsthuisje.

  Liefs Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij ben creatief! Leuk, die herfstpullen op de letters.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat heel erg leuk! Ik moet ook binnenkort kastanjes gaan rapen met de kids, niet zozeer voor de versiering, maar meer om de spinnen buiten de deur te houden!

  BeantwoordenVerwijderen