maandag 21 januari 2013

Begin 2013

Na een uitgebreide blog-rustpauze ben ik er weer eens. Het ging gewoon even niet lukken met bloggen. En inmiddels weet ik: dan moet je het laten zitten en niet koste-wat-kost doorgaan. Alleen het gevaar zit er bij mij in, dat ik het wel héél lang laat zitten tot er helemaal niet meer van komt. Dus bij deze begin ik weer, in de hoop dat ik er met enige regelmaat iets op kan zetten...

Momenteel geniet ik ontzettend van mijn plantje. Het is een bamboe-orchidee en na maanden van groenheid is daar opeens weer een bloempje te ontwaren!Allemaal een goed 2013 gewenst, met veel geloof, hoop en liefde!

6 opmerkingen:

 1. Hee meid, wat fijn dat je er weer bent (in blogland bedoel ik dan he, haha) en dat je je weer goed genoeg voelt om te gaan bloggen. Op blue monday, nota bene, knap hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je er weer aan een beetje bloggen toe komt. Ik kan wel voorstellen dat je geniet van zo'n vrolijk gekleurd plantje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he hallo.... weet je wel hoe fantastisch het is dat dat ding bloeit... ik kreeg jaren een orichidee niet meer aan de praat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer zin hebt in bloggen! Mooie orchidee! Je moet die dingen verwaarlozen, dan doen ze het goed! Opa heeft er een heel stel, die hij jaar na jaar volop in bloei krijgt.
  mama

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie orchidee! En zo tegen die sneeuw komt hij mooi naar voren! Bloggen is geen moeten maar altijd mooi als je weer puf krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je gemist, leuk dat je weer blogt! Mooie orchidee en mooie sneeuw! (je schone zus Christien)

  BeantwoordenVerwijderen