woensdag 22 augustus 2012

Steentjes


Aan het strand in Bonassola (Italie) is het je snel heet onder de voeten. Het ligt er vol met steentjes. Onze slippers gingen dus elke keer mee naar de waterkant, daar werden ze gedropt, zodat we uit het water er direct in konden stappen. Want de steentjes zijn erg heet, en ook scherp! 

Maar wat zijn ze ook mooi! Ik kon het niet laten om van de groenkleurigen er een paar uit te zoeken om die mee te nemen naar huis. Ze staan nu in een potje op mijn plank. Iemand een leuk idee wat je met mooie groene steentjes kunt doen?

5 opmerkingen:

 1. Je kunt er een kaarsenstandaard mee maken. Ze tegen een rond bakje aan plakken. Of gewoon aan elkaar vast lijmen. Voor een waxinelichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Jullie hebben vast een gave vakantie gehad, ofniet? De omgeving is zó prachtig daar! Waar zaten jullie precies? Wij zaten in Sesta Godano, ongeveer 40 minuten vanaf Levanto..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige foto. En kleurrijk. Ik zou er zo een poster van laten maken of iets op canvas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bedoel.... wat een gezellig foto. En kleurrijk. Ik zou er zo nog een poster van laten maken of iets op canvas.... ha.ha.
  je stond nog aangemeld. dus nu even namens mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie steentjes!
  Ik zou er met ijzerdraad twee mooie oorbelletjes en een ketting van maken. IJzerdraad er omheen wikkelen en een haakje er aan en je hebt een prachtige vakantie herinnering!

  BeantwoordenVerwijderen