maandag 5 december 2011

Kerst!

Al een poosje was ik in mijn hoofd bezig met het versieren van onze woonkamer. Voor kerst dan. Ik vind het altijd erg leuk om een beetje een sfeer te creëren, maar tegelijk weet ik niet altijd hóe dat te doen. Nu doen we niet aan een kerstboom dit jaar, want ik heb geen zin in losse naalden op de vloer. Bovendien hoef ik geen boom in huis. Die horen in de tuin. Maar goed, wat dan?
In een opwelling heb ik vorige week al kerstballen gekocht. Daar was vast wel iets mee te bedenken. En vanmorgen -pling- had ik opeens een idee. Het zou heel goed kunnen dat het oorspronkelijk een idee van één van mijn zussen is geweest, want daar staat me iets van bij. In elk geval is onze kamer nu gezellig versierd en kunnen we richting het kerstfeest!


3 opmerkingen:

 1. Leuk!!! Gezellig zo! En leuk om zo een kijkje te nemen in jullie huisje! Had al stiekem gehoopt dat je dat eens hier op je blog wilde delen met je lezers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha.ha. heel goed.. en leuk uitgevoerd... het idee is van Anne Lies... dat heb je goed.
  Ziet er gezellig uit. Smaakt het nog naar meer uitdagingen om te versieren voor kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, hier ook geen boom in huis. Want ja, bomen horen inderdaad buiten. En ergens op mijn blog heb ik vast ook wel ooit een foto van ballen voor het raam geplaatst ;)

  BeantwoordenVerwijderen