Pagina's

woensdag 25 januari 2012

Zomaar een gezicht

Overal waar ik een pen en papier tot mijn beschikking heb, ontstaan tekeningetjes. Soms zijn het onzintekeningetjes, zo geheten doodles. Een andere keer staat mijn papier vol met letters of woorden. Alles wat in mijn hoofd op komt, komt op het papier. Zo krijg je een heel bonte verzameling van woorden of gedachtes. Als je later naar zo'n papier kijkt, is de gedachtengang moeilijk te achterhalen. Wat ik nog het meeste tegenkom op oude notitieblaadjes zijn gezichten. Gezichten fascineren mij. Ik observeer mensen altijd graag. Het is zo bijzonder, dat iedereen twee ogen, een neus en een mond heeft, en dat er níemand hetzelfde is. 


Hieronder een kleine verzameling van schetsjes die ik tegenkwam. 





vrijdag 20 januari 2012

Gekke hoofdjes



Wat gekke hoofdjes. Je kunt er hele verhalen bij verzinnen. En een stemmetje. Ik beperk me momenteel maar gewoon tot het tekenen er van.

maandag 16 januari 2012

Sok

Wat andere vrouwen met schoenen of tassen hebben, heb ik met sokken: ik kan het niet laten om leuke sokken te kopen, als ik ze tegenkom. Ik ben daarin nog erg bescheiden, wat ik ga er niet speciaal naar op zoek. Met name streepjessokken zijn favoriet bij mij. Als je zulke sokken aan hebt, ziet dat er zo huiselijk uit! Ik kan er vrolijk van worden.
Vanmorgen heb ik mijn sokkenla weer eens geordend en hier is een selectie van mijn sokcollectie :).






maandag 9 januari 2012

2012!

Gelukkig Nieuwjaar iedereen! Ik ben weer terug van weggeweest, ons weekje Kamperland (Zeeland) zit er weer op en nu begint het echte leven weer. Dit nieuwe jaar hoop ik weer een boel inspirerende blogs te presenteren. Voor vandaag houd ik het bij deze nieuwjaarsgroet. Tot blogs!